Innlegg

Jazzorkester søker komponister og musikkarrangører

Østnorsk jazzsenters profesjonelle jazzorkester, Ensemble Denada, ønsker å komme i kontakt med flere komponister og musikkarrangører.

Ensemble Denada er Østnorsk jazzsenters profesjonelle jazzorkester med p.t. tretten faste medlemmer. Virksomhetens formål er å skape og formidle ny, norsk jazz og improvisert musikk i stort format. Hvert år gjennomfører ED rundt ti konserter i inn- og utland fordelt på én eller to ulike produksjoner.

Orkesteret er nå i en fase hvor vi ønsker å kartlegge og komme i kontakt med ulike komponister og musikkarrangører med tilknytning til Østlandsregionen.

Vi ønsker å høre fra deg som har gode ideer og interesse for å skape musikk på høyt kunstnerisk nivå for stort jazzensemble. Vi er ikke på utkikk etter ferdige verker, men søker arbeidsprøver i form av opptak og partitur eller idéskisser til nye produksjoner. Vi er også åpne for å ta i mot forslag fra utøvere som både er solister og komponister.

Alle henvendelser vil bli presentert for og vurdert av EDs kunstneriske råd. I første omgang ser vi for oss å velge ut ca tre komponister som vi går i videre dialog med, og at ED setter av noe prøvetid til repertoarutvikling i 2019.

Forslag sendes til
Kari Grete Jacobsen
daglig leder Østnorsk jazzsenter
post (a) ostnorskjazzsenter.no
tlf 22 00 56 28 / 916 74 744
innen 1.november 2018

(Foto:  Ensemble Denada og Maria Schneider, Moldejazz 2018 – Thor-Egil Leirtrø/Moldejazz