Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Bill Frisell på dansk Summer Session 2021

Et af landets ældste jazzstævner byder igen velkommen, når Krogerup Højskole den 9.-15. august åbner dørene for JazzDanmarks Summer Session. Tilmeldingen er nu åben.

Et af landets ældste jazzstævner byder igen velkommen, når Krogerup Højskole den 9.-15. august åbner dørene for JazzDanmarks Summer Session.
Sommeren er atter over os og det betyder tid til ny musikalsk inspiration og fordybelse i form af Summer Session. Igen i år er JazzDanmark og stævnets kunstneriske ledelse stolte over at kunne præsentere en perlerække af spændende instruktører. Et af de helt store navne, der i år vil gæste Summer Session, er den amerikanske guitarist Bill Frisell, som vi glæder os til at kunne byde velkommen.

Du har nu muligheden for at tilmelde dig stævnet frem til den 30. maj.

Alt godt kommer til den, der venter
I næsten 10 år har Bill Frisell stået øverst på listen over ønskede instruktører til Summer Session, og midt under en pandemi skulle det endelig lykkes at lokke den amerikanske guitarist til Krogerup Højskole, hvor Summer Session foregår. Men, Bill Frisell er ikke det eneste store navn, der er at finde på instruktørlisten. I år vil det også være muligt at opleve saxofonist Immanuel Wilkens, percussionist Susie Ibarra, bassist Thomas Morgan, klarinettist Anat Cohen, pianist David Virelles og trommeslager Kenny Wollesen.

Summer Session fakultetet er sammensat af den kunstneriske ledelse, der består af Nikolaj Hess, Mikkel Hess og Anders ”AC” Christensen.

Praktisk info
Dato: 9.-15. august 2021
Sted: Krogerup Højskole
Pris: 6000 kr for herboende musikere. 7500 kr for udenlandske musikere. Beløbet dækker ophold, forplejning og undervisning på Summer Session.

Tilmelding og målgruppe: Summer Session er målrettet profesionelle musikere, der har lyst til at bruge en uge i selskab med ligesindede. JazzDanmark lægger vægt på at få et kompetent og diverst felt af deltagere på tværs af køn, etnicitet, uddannelse, alder m.m. De endelige deltagere vil blive udvalgt af den kunstneriske ledelse på baggrund af de svar, der er givet i ansøgningsformularen. Svar sendes ud i løbet af uge 23.

Link til ansøgningsformular

(jazzdanmark.dk)