Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Bodø Jazz Open 2020 avlyst!

Jan Gunnar Hoff rapporterer i dag at Bodø Jazz Open 2020, opprinnelig planlagt til 6. – 9. mai i år, dessverre har blitt avlyst på grunn av spredningen av SARS-Cov-2-viruset og den tilhørende COVID-19-sykdommen.

Pressemeldingen fra Bodø Jazz Open er gjengitt nedenfor.

Bodø Jazz Open 2020 avlyses!
Cancelled due to covid-19.

Kjære publikum

Årets jazzfestival avlyses.

Koronaviruset har slått ut en hel kultur-bransje i Norge og resten av verden. Bodø Jazz Open har fulgt situasjonen dag for dag, helt siden retningslinjene fra Helsedirektoratet trådte i kraft 12. mars, hvor det ble forbud mot kulturarrangementer. Sist uke ble alle tiltakene for å begrense smittespredning forlenget til etter påske. Ifølge Folkehelseinstituttet sine prognoser vil samfunnet bli sterkt preget av korona-epidemien i lang tid fremover.

Inntektsgrunnlaget til hele kultur-Norge har stoppet opp, dermed også billettsalget til jazzfestivalen. Det er innført reiserestriksjoner i USA og Europa som berører våre internasjonale artister.

Smittevernoverlege i Bodø kommune har også gitt forbud mot å arrangere festivaler før 17. mai 2020.

Det er derfor besluttet at Bodø Jazz Open blir avlyst i sin helhet med bakgrunn i den gjeldende situasjonen rundt koronaviruset. Det har ikke vært noen enkel avgjørelse å ta, men det er ikke lenger mulig å se for seg at vi kan gjennomføre festivalen som normalt.

Nærmere 40 arrangementer var planlagt for årets jazzfestival, deriblant konserter med Jan Garbarek, Mike Stern, Bill Frisell, Sinne Eeg, Elephant9 og The Real Thing. Vi er allerede i dialog med disse artistene med tanke på re-booking til neste års jazzfestival.

Til deg med festivalpass eller billetter.
Så fort vi har det praktiske på plass vil du bli kontaktet pr epost om refundering av billetter og festivalpass, om du ikke ønsker å endre din billett til BJO2021.

Har du spørsmål om dette, send oss en e-post

Ta godt vare på hverandre, så sees vi på Bodø Jazz Open til neste år.

Skriv et svar