Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Cassandra Wilson kommer likevel til Oslo

Tidligere meldte vi at vokalisten Cassandra Wilson hadde avlyst sin Europa-turné. Men nå kan Victoria/Nasjonal jazzscene i Oslo melde at hun vil gjøre to konserter den 22. november. Først en matiné kl. 16:00 og så en kveldskonsert kl. 21:00.

Cassandra Wilson er de siste 20 årene blitt regnet som en av jazzens store stemmer. Hun er oppvokst med blues, funk, pop og viser, som til sammen har gjort henne til en mangefasert og svært spennende artist.

Det var på 90-tallet hun virkelig slo gjennom. Kritikere og publikum hyllet hennes oppdaterte jazzklassikere, og egne komposisjoner. Samtidig gjorde hun sine helt egne versjoner av noen av de amerikanske «storlåtene», bla. fra Neil Young. Hennes stemme har et helt eget særpreg, og lekende utforsker hun sangenes baksider og irrganger, hun tillegger låtene temperament, varme og personlighet.

I tillegg er hun er strålende sceneartist, og vi melder like godt allerede nå om en sjelden, vakker og viril konsert på Norges nasjonale jazzscene.

Til Oslo kommer hun med Lonnie Plaxico – bass, Brandon Ross – gitar, John Cowherd – keys, John Davis – trommer og Mino Cinelo – perkusjon.

Les mer på http://www.nasjonaljazzscene.no
 

Skriv et svar