Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Klart for DMA Jazz 2018

Når årets uddeling af DMA Jazz-statuetter løber af stablen d. 12. november 2018 på Bremen Teater, bliver det fejret med et overdådigt show. JazzDanmark offentliggør nu årets program med optrædener fra nogle af tidens stærkeste stemmer på den danske jazzscene.

Årets bedste jazzudgivelser
Den 12. november 2018 bliver den danske jazzscene fejret på Bremen Teater, når JazzDanmark inviterer til årets DMA Jazz. Musikere, jazzelskere og branchefolk fra hele landet er inviteret indenfor i den gamle biografsal for at hylde dansk jazz’ ophav og fremtid. Master Fatman vil sammen med en række gæsteværter lede os igennem et show spækket med musik og meget mere.

Stærke musikalske indslag
DMA Jazz er hele jazzens fest og den diversitet og høje kvalitet, som er kendetegnende for dansk jazz understreges i høj grad i årets program. Publikum kan se frem til Anisette, som i forbindelse med sin 70 års fødselsdag er inviteret til at give en særlig optræden med pianisten Nikolaj Hess.

Stororkestret Maluba vil begejstre med deres farverige opkog af musikalske og kulturelle baggrunde, ledt an af Marilyn Mazur, Kasper Bai og Fredrik Lundin.

Den internationale trio Phronesis vil demonstrere, at de tilhører den absolutte elite med deres bjergtagende kompositioner, hvor rytmisk kompleksitet og et imponerende net af detaljer smelter sammen i fængslende grooves.

Anders Fjeldsted Sextet vil som eksponent for den nye generation af stærke jazzstemmer imponere med swingende og levende ensemble-jazz, som både trækker tråde til fortiden og rækker ind i fremtiden.

Som et unikt og nyt musikalsk topmøde vil den internationalt anerkendte amerikanske pianist Aaron Parks i selskab med Kasper Tranberg, Anders AC Christensen, Cornelia Nilsson og Jakob Bro hylde den nu afdøde trompetist Tomasz Stańko’s avantgarde univers.

Kresten Osgood optræder i to forskellige duo-konstellationer med henholdsvis en af Danmarks store free-jazz saxofonister Signe Emmeluth og en af landets mest benyttede og respekterede saxofonister, den virtuose Jesper Thilo. Osgood er en af Danmarks mest alsidige og nysgerrige trommeslagere, som gang på gang bygger bro mellem generationer og musikalske sprog.

Master Fatman vil sammen med en række gæsteværter lede os igennem et show spækket med musikalske optrædener, takketaler og meget mere.

Danish Music Awards Jazz

Tid: Mandag d. 12. november 2018 kl. 19.45
Sted: Bremen Teater, Nyropsgade 39, 1602 København V
Pris: 125,- ekskl gebyr
Billetsalget er startet. Køb din billet her: Ticketmaster
Mere info: www.dmajazz.dk / Facebook event

DMA Jazz priser: Årets Danske Jazzudgivelse, Årets Nye Danske Jazznavn, Årets Danske Vokaludgivelse, Årets Særudgivelse, Årets Danske Jazzkomponist, Årets Børnejazznavn JazzDanmark Prisen og DR P8 Jazz Prisen.

Arrangør & partnere: Det er genreorganisationen JazzDanmark der arrangerer og afvikler Danish Music Awards Jazz i samarbejde med Bremen Teater, TV2 Lorry, DR P8 Jazz og Copenhagen Jazz Festival.

Lorry+ og DR P8 Jazz sender live fra DMA Jazz 2018

(jazzdanmark.dk)

Skriv et svar