Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Fyrre & Flamme – en musikalsk hyldest i anledning af 40-året for Jacob Bro

Komponisten og guitaristen Jakob Bro har krydset Jazz Club Locos spor i København i årenes løb med mange vægtige bidrag på klubbens forskellige opholdssteder og har båret ved til flere markante konstellationer. Fra Locos første leveår, hvor Jakob med kvartetten Beautiful Day spillede hyppigt i Sofiekælderen, den senere undfangelse af I Got You On Tape med debut i Stengade 30 (under navnet Happiness), til aftenerne i Husets Teater med Jeff Ballard, monsterbegivenheden Skirl Party på Stubnitz, Jakob Bro Tentet med Peter Laugesen på Loppen og meget mere.

Den 11. april fylder Jakob Bro 40 år, og i den anledning har Loco givet ham muligheden for at kuratere en helt særlig koncertaften, der dels tager udgangspunkt i hans mange samarbejder i årenes løb, dels fremkommer med noget helt nyt. Aftenen byder på to fuldgode sæt bestående af solo-, duo- og trioudfoldelser af høj brændværdi, uventede konstellationer, improvisation, samt både nye og gamle kompositioner. Det hele foregår i Brorsons Kirke, som i de seneste par år har dannet ramme om flere af Jakob Bros solokoncerter.

Jakob Bro er i marts aktuel med udgivelsen ‘Returnings’ med Palle Mikkelborg, Thomas Morgan og Jon Christensen, og til efteråret udkommer ‘Bay of Rainbows’, en liveoptagelse fra New York med den faste trio med Joey Baron og Thomas Morgan. Begge albums udgives af ECM.

Aftenen byder på optrædener af:
Joey Baron, Palle Mikkelborg, Jørgen Leth, Søren Kjærgaard, Anders Mathiasen, Laura Toxværd, Jakob Kullberg, Thomas Knak, Thomas Morgan, Jakob Høyer, Concert Clemens, Jakob Buchanan, Peter Laugesen, Jesper Zeuthen, Maria Laurette Friis, Kresten Osgood og Jakob Bro

Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, Kbh. N
Tors. 12. april kl. 20
Entré 170 kr. (inkl. gebyr)

Køb billetter HER

Skriv et svar