Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Gratis strømmekonsert fra Kampenjazz

Kampenjazz legger førstkommende søndag ut sin andre strømmekonsert for sesongen. Konserten med bandet Bêl arangeres i samarbeid med Nordic Black Theatre, og vil være tilgjengelig på Kampenjazz’ Facebookside, klubbens Youtube-kanal og på konsertens event-side på Facebook fra kl. 19.45, 15 minutter før konsertstart søndag 14. februar kl. 20.00.

Konserten er en presentasjon av kvintetten Bêl. Bandet består av Joel Ring på cello, Tore Ljøkelsøy på trommer, Magnus Breivik Løvseth på tuba, Sol Léna–Schroll på altsaksofon og Sigrid Aftret på tenor- og sopransaksofon. Bandet ble dannet av saksofonist og komponist Sigrid Aftret i begynnelsen av 2020. Et sammensurium av jazz, samtidsmusikk og improvisasjon er presentert i akustisk drakt av trommer, tuba, cello og to saksofoner. Musikkens egenhet er tilstede gjennom kontrapunktiske stemmeføringer og rytmisk spill som lekent og nysgjerrig søker nye vendinger. Den utradisjonelle besetningen er et friskt tilskudd til den norske jazzscenen, og enda friskere blir det når de komplekse og innarbeidede formene møter musikernes egenrådighet.

Før konserten vil det bli en samtale med noen av bandmedlemmene, ledet av Johan Hauknes, om musikken som blir presentert.

Skriv et svar