Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Jazz in Copenhagen sætter spot på sommerjazzen i København

Copenhagen Jazz Festival 2020 er som bekendt aflyst, men de seneste udmeldinger fra myndighederne har gjort det muligt for en række af Københavns mindre spillesteder at arrangere koncerter med begrænset kapacitet henover sommeren. I den anledning åbner Copenhagen Jazz Festival sin sæsonkalender Jazz in Copenhagen, som ellers kun er aktiv forår og efterår.

Jazz in Copenhagen støtter op om de arrangører, musikere og frivillige kræfter, som arbejder under særlige omstændigheder denne sommer – og informerer løbende om gældende retningslinjer hos de forskellige venues, så publikum og musikere kan komme sikkert til koncert.

Følgende spillesteder er med i sommerudgaven af Jazz in Copenhagen – flere er på vej:  

ALICE – se program
DR Koncerthuset – se program
Drop Inn – se program
Eliaskirken – se program
Haveselskabets Have – se program
Jazzcup – se program
Jazzhus Montmartre – se program
KoncertKirken – se program
Krøgers Have – se program
LiteraturHaus – se program

Publikum kan løbende få nyheder og koncertanbefalinger fra Jazz in Copenhagen på www.jazz.dk, Copenhagen Jazz Festivals Facebook-side og i nyhedsbreve.
_____________________

Om Jazz in Copenhagen
Foruden de to årlige festivaler (Copenhagen Jazz Festival og Vinterjazz) har Copenhagen Jazz Festival som mission at præsentere koncerter med internationale profiler og andre relevante jazzaktiviteter af høj kunstnerisk kvalitet i København året rundt. Dette sker bl.a. gennem internationale koncertrækker, danske særprojekter og udbredelsen af koncerttemaerne uden for festivalsæsonen.

Jazz in Copenhagen formidler og samler overblikket over livescenen i København året rundt på henholdsvis Jazz.dk, i nyhedsbreve, på Facebook og Instagram. Jazz in Copenhagen har fokus på indhold produceret af helårsaktive jazzspillesteder og -arrangører.

Skriv et svar