Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

jazzahead 2020 er avlyst

Hans Peter Schneider, administrerende direktør i M3B GmbH, morselskapet til MESSE BREMEN, forklarer hvorfor det dessverre har vist seg nødvendig å avlyse jazzahead 2020: «Jazzahead eksisterer for å fremme internasjonale møter og ideutveksling, men dette er dessverre ikke mulig under coronavirus-pandemien, å arrangere arrangementet i slutten av april. Vi beklager veldig at vi er nødt til å avbryte, men bevaring av helse er overordnet prioritet». Den største jazzmessen i verden, var opprinnelig planlagt å finne sted fra torsdag 23. april til søndag 26. april 2020, i hallene 6 og 7 i MESSE BREMEN, samt en rekke arrangementer til festivalen fra fredag ​​17. april til søndag 26. april 2020, blir derfor utsatt til 2021, fra torsdag til søndag 29. april til 2. mai.

Arrangørene hadde først prøvd å finne ut om det kunne være mulig å flytte messen og den tilhørende kulturfestivalen inn i sommermånedene. «Men sammen med partnerne våre har vi nå bestemt oss for å utsette jazzahead! til neste år», sier Sybille Kornitschky, som driver jazzahead! på vegne av MESSE BREMEN. Canada som partnerland har allerede forpliktet seg til 2021. Bandene som er valgt ut til årets showcase-konserter, vil også bli opprettholdt for konserter og showcaser i 2021.

Rochelle Hum fra Canada Council for the Arts, og talte på vegne av alle de kanadiske partnerne, sier følgende om avlysningen: «Mens vi er triste over kanselleringen av 2020-utgaven av jazzahead, forstår vi viktigheten av denne endringen i planene for kunstneres helse, delegater og publikum.

Dobbelt jubileum savnet
På jazzahead 2020 ville man ha markert sitt femtenårs-jubileum, og dette ville også være tiende gang at en festival dedikert til partnerlandets kultur fulgte med på messen. Canada er det første landet utenfor Europa som ble valgt som partner. Arrangørene hadde ventet over 3000 bransjedeltakere pluss utstillere fra 64 nasjoner til messen, med den medfølgende festivalen, inkludert CLUBNIGHT, som ville tiltrekke et ekstra publikum på rundt 15 000 mennesker.

Mer informasjon: www.jazzahead.de

Skriv et svar