Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

JazzDanmarks nye sekreteriatsleder er fundet

Den 1. januar 2018 tiltrædte Eva Frost som ny leder af JazzDanmark.

Eva Frost har været ansat i JazzDanmark som projektleder siden 2015, hvor hun har ledet en lang række af JazzDanmarks nationale og internationale projekter, og overtager nu stillingen som sekretariatsleder. Hun har en lang række erfaringer fra det danske kulturliv, og har bl.a. været ansat i Kulturafdelingen på Den Sorte Diamant, hvor hun har arbejdet med musikaktiviteterne i huset. Derudover har hun en fortid som label manager for ILK Music og har arbejdet på en række af landets musikfestivaler. Hun er uddannet fra CBS i Management of Creative Business Processes.

Eva vil som ny leder af JazzDanmark fortsætte organisationens fremdrift, og stå i spidsen for at gennemføre den for nyligt vedtagne strategi.

Om sin nye stilling udtaler Eva Frost:
“Det er et ærefyldt hverv at skulle stå i spidsen for jazzens genreorganisation, og jeg vil gå til opgaven med ydmyghed og dedikation. Jeg ser det som vores vigtigste opgave at sørge for, at vi styrker det samlede miljø, og at vi gør dette i dialog og tæt samarbejde med aktører på alle niveauer.”

JazzDanmark bestyrelsesformand Jesper Løvdal udtaler på vegne af en enig bestyrelse:
”Med ansættelsen af Eva Frost som ny leder fastholder vi den effektive og idérige udvikling og det tætte samarbejde med hele musikmiljøet, som JazzDanmark befinder sig i. Eva Frost er den helt rette til at skabe de nye møder i musikkulturen – både nationalt og internationalt, som JazzDanmark arbejder på, ligesom hun har et stort kendskab til jazzmiljøet, hvor hun nyder høj anseelse.”

Eva Frost overtager stillingen som sekretariatsleder efter Lars Winther, som efter knap syv år som leder for JazzDanmark har forladt organisationen til fordel for en stilling som kundechef hos Copydan.

JazzDanmark.dk

Skriv et svar