Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Jazzorkester søker komponister og musikkarrangører

Østnorsk jazzsenters profesjonelle jazzorkester, Ensemble Denada, ønsker å komme i kontakt med flere komponister og musikkarrangører.

Ensemble Denada er Østnorsk jazzsenters profesjonelle jazzorkester med p.t. tretten faste medlemmer. Virksomhetens formål er å skape og formidle ny, norsk jazz og improvisert musikk i stort format. Hvert år gjennomfører ED rundt ti konserter i inn- og utland fordelt på én eller to ulike produksjoner.

Orkesteret er nå i en fase hvor vi ønsker å kartlegge og komme i kontakt med ulike komponister og musikkarrangører med tilknytning til Østlandsregionen.

Vi ønsker å høre fra deg som har gode ideer og interesse for å skape musikk på høyt kunstnerisk nivå for stort jazzensemble. Vi er ikke på utkikk etter ferdige verker, men søker arbeidsprøver i form av opptak og partitur eller idéskisser til nye produksjoner. Vi er også åpne for å ta i mot forslag fra utøvere som både er solister og komponister.

Alle henvendelser vil bli presentert for og vurdert av EDs kunstneriske råd. I første omgang ser vi for oss å velge ut ca tre komponister som vi går i videre dialog med, og at ED setter av noe prøvetid til repertoarutvikling i 2019.

Forslag sendes til
Kari Grete Jacobsen
daglig leder Østnorsk jazzsenter
post (a) ostnorskjazzsenter.no
tlf 22 00 56 28 / 916 74 744
innen 1.november 2018

(Foto:  Ensemble Denada og Maria Schneider, Moldejazz 2018 – Thor-Egil Leirtrø/Moldejazz

Skriv et svar