Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Maison du Danemark søger danske artister til Jazz.dk

Du kan nu ansøge om en plads på den parisiske minifestival Jazz.dk i Maison du Danemark på Champs Elysées. I år løber festivalen af stabelen 15.-17- november – og deadline for ansøgninger er senest den 11. april.

Kathrine Madsen, Mads Mathias, Benjamin Koppel, Morten Schantz og Sidsel Storm er bare et lille udklip af de artister, der tidligere har fået lov at spille i Det Danske Hus på intet mindre end Champs Elysées i midten af Paris. Festivalen Jazz.dk har fundet sted i mere end 10 år og er et perfekt turné-stop for artister, der gerne vil ud over landegrænsen, og som turnerer i området i forvejen. Nu har du muligheden for at komme med.

Fristen for ansøgning er den 11. april, og de udvalgte artister får besked fra JazzDanmark i slutningen af april. Festivalen løber af stablen 15.-17. november 2018 og for at give artisterne mulighed for at planlægge flere koncerter i perioden, fastlægges programmet allerede nu.

Udvælgelsen
Tanken bag festivalen er blandt andet at positionere dansk jazz/improviseret musik i et af Europas største jazzmarkeder og at styrke det fransk/danske musikalske netværk. Når de tre bands bliver valgt ud, er der derfor fokus på følgende kriterier:
• At orkestret har et højt kunstnerisk niveau.
• At orkestret har stor mulighed for at spille yderligere koncerter i området, har andre aktiviteter i Frankrig eller lande i nærheden.

Alt det praktiske
Maison du Danemark dækker for hvert optrædende orkester:
• Transport op til 200€ pr. dansk musiker (transport for udenlandske musikere dækkes ikke)
• Én hotelovernatning (for større orkestre må det påregnes, at nogle bandmedlemmer må dele værelse) inkl. morgenmad
• Hyre på 280€ pr. musiker
• Én diæt på 25€ pr. musiker

Desuden stiller huset flygel, forstærkere, trommesæt og evt. kontrabas samt PA og lydmand til rådighed – transport eller leje af øvrige nødvendige instrumenter er for orkestrets egen regning.

Ansøg ved at gå ind på jazz.dk, følg linket og udfyld formularen senest 11. april. Herefter udvælger JazzDanmark og Maison du Danemark tre optrædende orkestre, og såvel udvalgte som ikke-udvalgte artister får svar ultimo april.

(Jazzdanmark.dk)

Skriv et svar