Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Moldejazz refunderer, men holder døren oppe

Moldejazz vurderer fortsatt hvordan de skal tilpasse seg smittevernreguleringene. Inntil videre er det kun åpnet for arrangmenter med maksimum 50 deltakere i sommer. Førstkommende torsdag, 7. mai, vil regjeringen komme med retningslinjer for arrangementer med mellom 50 og 500 deltakere. Det er i dag en viss mulighet for at det blir åpnet for arrangmenter med 50-200 deltarkere, etter 15. juni.

Moldejazz har i dag gått ut med at de refunderer alle kjøpte billetter så langt. «Som følge av gjeldende arrangementsforbud for konserter med over 500 deltakere, og det er uavklart hvordan uke 29 blir hos oss i år, ser vi oss nødt til å refundere alle solgte billetter så langt», skriver Moldejazz i dag.

Et ekstraordinært styremøte fredag 8. mai vil ta stilling til om man skal planlegge og ta sikte på å arrangere, en modifisert og nedskalert jazzfestival i Molde med et alternativt format i uke 29, og i så fall hvilken form denne reduserte festivalen skal ta. Festivalsjef Hans-Olav Solli antydet i går at det kunne være snakk om en festival med i det alt vesentlige norske musikere og band, med i alt rundt 20 konserter. En slik minifestival vil dermed kunne gi mulighet for å markere sommerens jubileum for den 59 år gamle festivalen, årets festival vil være den sekstiende i kontinuerlig rekkefølge siden oppstarten i 1961.

Skriv et svar