Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

NMH avlyser alle offentlige arrangementer

Norges musikkhøgskole har i dag betemt seg for å avlyse alle offentlige arrangementer inntil videre. Dette rammer blant annet det omfattende firedagers arrangementet «Lyden av Musikkhøgskolen», som skulle skje 19.-23. mars.

Meldingen fra NMH er gjengitt nedenfor.

 

Norske myndigheter har innført nye tiltak for å få kontroll over spredningen av koronaviruset. Det medfører at Lyden av Musikkhøgskolen 19. til 22. mars dessverre blir avlyst. Foreløpig innstilles også alle offentlige arrangementer inntil videre.

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse Lyden av Musikkhøgskolen, på grunn av dagens situasjon med Korona-viruset og økningen i spredning.

Norges musikkhøgskole forholder seg til anbefalingene fra Folkehelseinstituttet, og kan dermed ikke stå ansvarlig for gjennomføringen av et så stort arrangement, der mange mennesker potensielt vil være tett samlet på et lite område. Foreløpig innstiller vi også alt av offentlige arrangementer og konserter til og med 30. april.

Vi ber om forståelse for at ikke alle svar er like enkle å gi når situasjonen er så uklar som nå. Vi jobber for fullt for å opprettholde virksomheten og håper på alles hjelp til å begrense smitten.

Vi oppdaterer informasjonen fortløpende.

Skriv et svar