Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Programmet for Copenhagen Jazz Festival er klart

Så er «avis»-programmet for Copenhagen Jazz Festival lansert. Festivalplakaten er presentert (se hovedbildet) og på jazz.dk kan du se alle konsertene som vil foregå i dagene 1. til 24. juli.

Årets festivalplakat er laget av kunstneren Frederik Næblerød (f. 1988) som er en fremadstormende dansk kunstner utdannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med base og virke i København.

Også i København har man vært preget av korona-pandemien i programmeringen av festivalen. Men siden Danmark i den siste tiden har åpnet mer opp enn andre land lenger nord, har man fått inn noen internasjonale navn på programmet. Både trioen Thumbscrew (Mary Halvorson, Michael Formanek og Tomas Fujiwara) spille ri Jazzhus Montmartre den 6. juli, Magic Spirit Orchestra (med den marokkanske guembri-mesteren Majid Bakkas), kornettisten Kirk Knuffke, trommeslageren Kenny Wollesen, den italienske pianisten Enrico Pieranunzi, den katalonske trommeslageren Jorge Rossy, den britiske vokalisten Claire Martin, den amerikanske trommeslageren Alvin Queen, pluss en rekke svenske musikere og noen norske, er booket inn i disse sommerukene rundt om de de forskjellige spillestedene i København og omegn.

For å få oversikt over hele programmet (hvor det hele tiden kommer tilføyelser) kan du gå inn HER. Her finner du adskillig mer informasjon om bandsammensetninger og spillesteder, enn i førsteutgaven av det trykte programmet.

Skriv et svar