Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Regjeringens mange tiltak mot spredningen av SARS-Cov-2-viruset

Nyhetene er fulle av hva Regjeringen og Stortinget setter i verk av tiltak, og det er mange aktører som slår seg på brystet og skryter av hva de har fått til. Men noen av oss vet hvor alene du kan føle deg som selvstendig næringsdrivende, som frilanser eller som leder og eier av en bitteliten virksomhet – en virksomhet som for deg er alt, men som er forsvinnende liten for de du ser på TV-skjermen. De som ikke skjønner din virksomhet og din virkelighet.

Du kan også være en som arbeider innenfor kultur, som utøvende kunstner, som ansvarlig for en en scene for kunst og kultur, osv. Jeg har derfor inkludert og understreket tiltak som er av særlig relevans for slike aktører.

Dere er de jeg prøver å treffe. Informasjonen om disse tiltakene er spredd over alt og ingen steder. Jobben med å skaffe seg oversikt er overveldende og synes umulig. I svært liten grad er det framskaffet en sammenstilling rettet mot disse segmentene av norske virksomheter. Virksomheter som er preget av liten mulighet til å igangsette tidkrevende søken etter informasjon. Dokumentet det er lenket til nedenfor er et forsøk på en akutt førstehjelp i så måte.

Dokumentet «Råd og dåd i vanskelige tider for deg som driver en liten bedrift eller enkeltmannsforetak» er et enkelt forsøk på å gi en samlet beskrivelse av de tiltakene som er særlig relevante for slike virksomheter. Dessuten inneholder dokumentet også en serie forslag til potensielle rådgivere og samtalepartnere du kan bruke for å komme videre.

Dokumentet vil bli forsøkt oppdatert fortløpende etter som det kommer nye tiltak. På denne lenken vil du alltid finne siste versjon av dokumentet.

Johan Hauknes

Skriv et svar