Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

The Community på Vinterjazz (DK)

’The Community’ inviterer til 4 koncertaftener i Osramhuset på Nørrebro under Copenhagen Vinterjazz ‘17.

Liberating musical meetings!
I løbet af 4 fredage under Copenhagen Vinterjazz vil Osramhuset danne rammerne for en koncertrække kurateret af ’The Community’.
Aftenerne vil være spækkede med inkluderende, nytænkende og intuitiv musik. De optrædende indgår i gamle, såvel som nye, samarbejder med andre musikere om at skabe noget enestående og smukt, båret af åbne ører, indlevelse og viljen til at tage chancer. At udtrykke sig frit, at tro på det gode, at mødes uden fordomme er ingredienserne i den boblende musikalske frihedskamp.

Det er vores overbevisning og erfaring, at det der kan formidles gennem nærvær og udveksling i improvisationsmusik, kan blive til meget konkrete og beskrivende oplevelser af følelser hos det lyttende publikum. Det indtryk der opstår hos lytteren får lov til at være en individuel forståelse, måske netop fordi instrumental improviseret musik er en så abstrakt størrelse. Derfor synes vi at netop den musik er et meget spændende udtryk for dybden af kommunikation.

De 4 februar-aftener:
Hver aften vil have det samme forløb med fire koncerter, men med forskellige musikere, og vil foregå både i Osramhusets Lille Sal og Bioteket, som er et akvaponisk rum med planter, vand og fisk langs væggene.
Aftenerne vil starte med en duo-koncert i Osramhusets drivhus, med bl.a. Mads Emil Nielsen, Laura Toxværd, Tobias Pfeil, Natalie Sandtorv, Maria Dybbroe og Ture Larsen, i duoer som ikke har optrådt sammen før.

Derefter følger 2 koncerter med etablerede orkestre og alle aftenerne afsluttes med en interaktiv koncert, som er The Community’s varemærke, hvor alle musikere er velkomne til at deltage!. Laura Toxværd, Ture Larsen, Sven Meinild og T.S. Høegh vil ud fra tegn-improvisation eller grafiske værker dirigere et på dagen opstået storband bestående af optrædende fra aftenen og musikere blandt publikum.

‘The Community’ er et internationalt kollektiv af improvisationsmusikere, der arbejder for at forbinde og udvide netværket af improvisatorer og musikere over hele verden, ved at lave arrangementer hvor interaktion altid er et bærende element. The Community laver arrangementer i mange forskellige byer, mange forskellige steder og ser det som sit formål at arbejde for at improvisationsmusik hele tiden når længere ud til nye lokalmiljøer og et nyt publikum, på en inkluderende måde.

Priser
50 kr for én koncert, 100 kr for hele aftenen, 200 kr for alle 4 dage.

Koncerterne er støttet af Nørrebros lokaludvalg.

Program:

Fredag d. 3 februar:
19.30 Laura Toxværd duo
21.30 Yngel
21.30 Unity (SE/PL/DK)
22.30 Lars Greve/Taus Olesen/ Randy Peterson (US/DK)
23.30 Storband dirigeret af Laura Toxværd

Fredag d. 10. februar:
20.00 Mads Emil Nielsen duo
21.00 Bodyma$$
22.00 Nanchen 3,14 (DE/DK)
23.00 Storband dirigeret af Sven Meinild

Fredag d. 17 februar :
20.00 Maria Dybbroe/Ture Larsen duo
21.00 Zzonn (NO/DK/GR)
22.00 G Bop Orchestra (UK/PL/NO/SE/DK)
23.00 Storband dirigeret af Ture Larsen

Fredag d. 24 februar:
20.00 Tobias Pfeil / Natalie Sandtorv duo (NO/DK)
21.00 The Way Out
22.00 Mia Dyberg Trio (DE/DK)
23.00 Storband dirigeret af T.S. Høegh

Læs mere på: http://jazz.dk

Foto av Zzoon: Natalie Sandtorv (v), Zoe Efstathiou (p), Ole Mofjell (dr)

Skriv et svar