Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

The Standard i København sliter

I den danske avisen Politiken, kunne man i sommer lese at jazzklubben The Standard, som ikke mottar noen form for offentlig støtte, har store økonomiske problemer. Klubben, som ennå ikke har eksistert i to år, og som holder til i de flotte lokalene til flybåtterminalen i Havnegade i København, eies av Meyer Holding ApS, som også har en flott restaurant i bygget.

Regnskapet for The Standard for 2014 viser et underskudd på hele 3,3 millioner danske kroner, og den opparbeidede gjelden er på hele 7 millioner.

Kunstnerisk leder for The Standard, pianisten Niels Lan Doky, ser allikevel positivt på situasjonen, og forventer at regnskapet for 2015 vil gå i balanse.

I følge JazzSpecial, fortsetter The Standard i august med deres såkalte «Masterworks Series» hvor viktige plateinnspillinger gjenoppføres/nytolkes. Man er nå kommet til Dave Brubecks innspilling «Time Out» fra 1959, som fram til 30. august skal fremføres av den svenske saksofonisten Fredrik Kronkvist, den kanadiske bassisten Graig Earle og de to dansker Thomas Clausen (piano) og Niclas Bardelebeb (trommer).

 

 

Skriv et svar