Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Vossa Jazz er i gang med 2021-planleggingen

I dag kom det pressemelding fra Vossa Jazz. I de tidligere årene har festivalen de senere årene operert med egen julekalender, hvor de har avslørt en artist per dag. Men i år går de litt forsiktigere fram på grunn av at de ikke helt vet hva som skjer fram mot festival-weekenden den 26. til 28. mars.

Men her følger pressemeldingen, og det ser allerede nå ut som at vi kan glede oss:

Me ser framover mot nytt år og gler oss til å ynskja velkomen til den 48. festivalen!
I Palmehelga, 26.-  28. mars 2021, er me klare til å servera store musikalske opplevingar og me startar med ei festframsyning!

Opningskonsert fredag 26. mars kl. 18.00 i Vossasalen:
Fliflet/Hamre feirar for eiga dør: 30 års-festframsyning med stjernevener.

Påsken 2021 er det 30 år sidan dei to leikekameratane Gabriel Fliflet og Ole Hamre for første gong entra scena saman. Med ei ustanseleg oppdagarlyst og speleglede har dei strødd sine musikalske forundringspakker over land og strand. Med trekkspel, trommer, song og stepp og gryter!

Vossa Jazz har vore svært viktig for duoen, med fleire store, krevjande og til tider nokså eventyrlege oppdrag: Danske meistrar har knelt i kjole og kvitt framfor bilete av Sissel Kyrkjebø. Statsminister Stoltenberg har delt scene med serbiske professorar og smørsongarar. Militante nynorsk-songar har dundra ut over idrettshallen i polka-takt! Fliflet/Hamre har difor lyst til at hovudfeiringa skal skje på Vossa Jazz!

Dei lovar ei feiande konsertframsyning, der dei skjeler til historiske hendingar med fokus på dei som har funne stad på Vossa Jazz, og dei har med seg utsøkte gjester: Arve Henriksen, Thea Hjelmeland og Linda Eide.

Det er duka for ei energisk festframsyning med andre ord!

Så det er bare å merke av weekenden før påsken 2021, og forberede deg på «vårens vakreste eventyr» på Voss denne weekenden!

Skriv et svar