Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Skiver du bør ha

JORDAN / ANDERSEN

«Sheila»
STEEPLE CHASE SCS-1081

Den 27 og 28 august 1977 gikk vokalisten Sheila Jordan og bassisten Arild Andersen i gode, gamle Bendiksen Studio i Oslo for å gjøre en bunke duetter. Jordan var på høyden av karrieren, og Andersen hadde de siste årene markert seg som en svært personlig bass-stemme. Og sammen er disse to dynamitt!

Jordans litt lespende stemme og Andersens særegne bass tar oss gjennom standarder som «Song Of Joy», «Lush Life», What Are You Doing The Rest Of Your Life», «On Green Dolphin Street», «Don’t Explain», «Better Than Anything», «The Lady» og noen andre, samt Steve Kuhns dine «Hold Out Your Hand», før de avslutter der de starter, med andreversjonen av Billy Prestons «Song Of Joy».

Og hele veien høres dette nytt og friskt ut. De to kommuniserer perfekt, og for den som ikke har innspillingen stående, så er den mulig å få tak i på CD, etter at plateselskapet har gjenoppstått etter flere års stillhet. Et must fra to svært sterke stemmer, og det er sjelden du får standardlåter fremført med slik inderlighet som her. Strålende!

Jan Granlie

Sheila Jordan (v), Arild Andersen (b)

[amazon_link asins=’B000027UJC,B0763PXXS7,B01K8MT6VI’ template=’salt-peanuts-amazon-link-NO’ store=’salt-peanuts-21′ marketplace=’UK’ link_id=’74b61132-b830-11e8-8d89-034749304cab’]

Skriv et svar