Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Våre beste video-klipp

Monica Zetterlund: Underbart är kort

Tom Alandhs vidunderlige dokumentar fra 1989 om en av våre store heltinner: Monica Zetterlund. Om du ikke har sett den før, anbefaler vi deg å sette av en og en halv time og nyte Tom Alandhs Monica-dokumentar fra 1989. Om du har sett den før, anbefaler vi deg å sette av en og en halv time og gjenoppleve filmen «Monica Zetterlund – Underbart är kort»

Svenske SVT — Sveriges Television — ga oss noen dager før julaften en deilig reprise av Tom Alandhs vidunderlige dokumentar fra 1989 om en av våre store heltinner: Monica Zetterlund.

Da Per Fly hadde lansert sin stort anlagte film om Monica Zetterlund i 2013, gikk dokumentarfilmeren og Zetterberg-biografen Tom Alandh til frontalangrep på Flys film «Monica Z». For å forstå hvorfor må du se Tom Alandhs dokumentar. Nå er sjansen der.

Om du ikke har sett dokumentaren før, anbefaler vi deg å sette av en og en halv time og bruke tiden til å nyte Tom Alandhs Monica-dokumentar fra 1989. Om du har sett den før, anbefaler vi deg å sette av en og en halv time og gjenoppleve og nyte filmen «Monica Zetterlund – Underbart är kort»

Monica Zetterlund – Underbart är kort Svensk dokumentär från 1989 av Tom Alandh
Älskad som få, men också blyg och bräcklig och med stor integritet. Hon med de smala benen, den onda ryggen, utstrålningen, vemodet och de stora glasögonen som i mer än trettio år underhöll det svenska folket med jazz och visor, revy och film. Vad hände sedan?

Nå ligger den ute i SVT Play med tilgang fra hele verden i ett år, til 20 desember 2020. Dessverre tillater ikke SVT at program bygges inn i vår webside. Du får derfor ikke se filmen i salt peanuts*.

Se filmen ved å følge denne lenken direkte til SVT Play.