Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Bassmekker Andersen

Intervjuet av Johan Hauknes, oktober 2020

Foto: Francesco Saggio

Det følgende intervjuet er gjort og produsert på oppdrag fra Kongsberg jazzfestival i forbindelse med feiringen av Arild Andersens 75-årsdag på den tidligere planlagte Kongsberg Jazz-Weekend 20.-22. november 2020.

Viruset med det formelle navnet SARS-COV-2 satte en solid stopper for gjennomføringen av årets ordinære jazzfestival på Kongsberg. Noe som også seinere skulle vise seg å bli den siste festivalen sjefen over alle sjefer, Kai Gustavsen, planla før han for en stakket stund søkte seg til nye byråkratiske beitemarker. Det har nå også satt en stopper for denne Jazz-Weekenden.

For å døyve våre abstinenser hadde de maktene i den gamle politistasjonen på Kirketorget som viderefører den nyfødte byråkratens arbeid, bestemt seg for å lage en Jazz-Weekend, tjue uker etter den sedvanlige uke 27. Under denne november-helgen skulle blant annet festivalen feire jazzbassmester Arild Andersens 75. årsdag 27. oktober 2020 med to konserter som er imøtesett av mange med stor interesse. Dette er dessverre alt avlyst.

Du kan døyve lengselen ved å lese intervjuet: bare følg denne lenken.

Skriv et svar