Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Ben Webster-prisen til Mathias Heise

Ben Webster Fondens bestyrelse er stolte af, at kunne præsentere årets modtager af Ben Webster Prisen 2017 til mundharpist, Mathias Heise.

Heise har i en meget ung alder udviklet et talent af utrolige dimensioner og har samtidig en beundringsværdig tilgang til sit musikalske virke, både som komponist, arrangør og impovisator.

Det er som den yngste prismodtager nogensinde, at den 23årige mundharpist, Mathias Heise, bliver tildelt Ben Webster Prisen, søndag d. 26. marts 2017 ved en koncert i kulturhuset Absalon. Sdr. Blv 73, 1720 København V.

Til begivenheden vil der også blive uddelt en ærespris til saxofonist Jens Søndergaard. Ildsjælen, som har sat fut i hundredevis af begivenheder igjennem årene, og som spiller så glimrende altsax og baryton. Han kommer med sin egen gruppe.

Som altid er der indbygget musikalske overraskelser i prisfesten, der foregår i en afslappet og festligt lag, helt i Ben Websters ånd.

Hovedprisen på 25.000 kr. og æresprisen på 10.000 kr., finansieres af de årlige royalties som Ben Websters musik stadig indspiller over hele verden.

Herudover støtter Ben Webster Fonden udbredelsen af Jazz i Danmark via løbende donationer.

Line- up:
Mathias Heise Quintet:
Mathias Heise (mundharmonika)
Fredrik Menzies (tenorsax)
Rasmus Ehlers (piano)
Matthias Petri (bas)
Anders Mogensen (trommer)

Jens Søndergaars Quartet:
Jens Søndergaard (altsax)
Thomas Bornø (piano)
Bo Stief (bass)
Eliel Lazo (percussion)
+ surprises …

Skriv et svar