Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Festivalsjef Hans-Olav Solli i Moldejazz blir ny direktør for Romsdalsmuseet

Festivalsjef for Moldejazz, Hans-Olav Solli, går av ved årsskiftet da han tiltrer sin nye stilling som direktør for Romsdalsmuseet 1/1-21. Solli har vært i Moldejazz siden 2006 og har gjennomført 15 festivaler, ni som markeds- og sponsorsjef og seks som festivalsjef. Moldejazz vil starte arbeidet med å rekruttere ny festivalsjef umiddelbart.

Solli har musikalsk bakgrunn som hardrock-vokalist og han har sunget i band som norske Sons of Angels, 21 Guns (med Scott Gorham fra Thin Lizzy), Psycho Motel (med Ardrian Smith fra Iron Maiden) og sist, men ikke minst, Moldebandet Araya Heep, og han har deltatt på en rekke plateinnspillinger, blandt annet med Return, Henning Kvitnes, Trine Rein, Marius Müllers Funhouse, Jan Dahlen, Jan Werner, Diezel, Lava, og mange flere, hvor få, om noen, har noe som helst med jazz å gjøre.

salt-peanuts* ønsker han lykke til med den videre klatring på karrierestigen, og håper at han slipper å bli der så lenge at han får sin egen monter på museet. Og vi i salt peanuts* takker for et utmerket samarbeid gjennom årene.

Moldejazz sin egen festivalavis, Fire Flate, og redaktør Arild Rønsen, gjorde under årets koronabefengte festival intervju med Solli, et intervju du kan se under.

(Pressemelding fra Moldejazz og salt-peanuts.eu)

Skriv et svar