Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Gilad Hekselman «ny artist in residence» i Danmark

Den israelsk fødte guitarist Gilad Hekselman kommer til Danmark i efteråret 2015. Her vil han være til rådighed for hele det danske jazzmiljø, og du har også mulighed for at samarbejde med den talentfulde musiker. 

Om Gilad Hekselman
Den israelske musiker Gilad Hekselman har siden 2004 boet i New york og har siden delt scene med nogle af de største kunstnere på New Yorks jazz scene, herunder Mark Turner, John Scofield, Anat Cohen, Esperanza Spalding, Sam Yahel, Avishai Cohen, Jeff ‘Tain’ Watts og Greg Hutchinson.

Han har spillet på alle de store jazzklubber i New York, herunder Blue Note, The Jazz Standard, Dizzy Club og Smalls og har desuden spillet på de fleste større jazz festivaler, bl.a. Montreux, Northsea, Montreal og San Francisco. Gilad Hexelman er vinderen af 2005 Gibson Montreux International Guitar Competition. Han åbnede for guitarlegenden Paco de Lucia på Montreux Jazz Festival i 2006, hvilket førte til en række koncerter på IAJE konferencen og på Dizzy’s  ”Club Coca-Cola” i New York. Han har til dags dato udgivet 4 soloalbums og medvirket på talrige andre udgivelser.

Om proceduren i Artist in Residence ordningen.
Hvis du som musiker har lyst til at samarbejde med Gilad Hekselman i perioden 1. september til 22. oktober 2015 (med undtagelse af perioden 1.-7. oktober, hvor han er i New York), arrangere koncerter, studiesessions, workshops, undervisning el. lign., skal du kontakte projektleder Lars Meiling på mailadressen: lm@jazzdanmark.dk,  som derefter vil give dig personlige kontaktoplysninger på Gilad Hekselman.

Det er selvfølgelig Gilad Hekselman selv, der bestemmer, hvem han vil spille med, når han kommer til Danmark, så udvælgelsen bliver foretaget af ham. Hele proceduren foregår efter «først til mølle» princippet, så dem, der får skabt aftaler og jobs først, har forrang, ligegyldig hvilke typer jobs dette måtte dreje sig om i perioden 1. september til 22. oktober 2015 (med undtagelse af perioden 1.-7. oktober, hvor han er i New York)

I praksis handler det om at I/du/musikeren tager kontakt til Gilad Hekselman, ser om der er stemning for et samarbejde, og derefter er det op til jer selv at booke jobbet/studiet/workshoppen el. lign. Der er pt ingen ekstra støtteordninger tilknyttet Artist in Resicence ordningen, udover de ordninger vi allerede stiller til rådighed.

Artist in Residence ordningen er støttet af Statens Kunstfond.

Artist in Residence: Gilad Hekselman
Periode: 1. september til 22. oktober 2015 (med undtagelse af perioden 1.-7. oktober)
Kontakt: Hvis du er interesseret i samarbejde med Gilad, så skriv til Lars Meiling, lm@jazzdanmark.dk, for at få kontaktoplysninger tilsendt.

Læs og høre mere til Gilad Hekselman HER.

Skriv et svar