Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Jazzens Ansikten på Kulturhuset i Stockholm

JAZZENS ANSIKTEN
Miniutställning
Plats: Serieteket och Bibliotek Film & Musik, Kulturhuset Stadsteatern våning 2
Tid: 10 oktober–19 oktober 2014
Fri entré

Palle Danielsson. Goran Kajfês. Lina Nyberg. Fabian Kallerdahl. Elin Larsson. Och många, många fler. Jazzen flödar i Sverige. Fantastiska musiker som bygger unika konstverk. Konstnären Jenny Svenberg Bunnel vill dokumentera dem. Helst alla. Sedan ett drygt år har hon varit runt på jazzklubbar och festivaler och försökt fånga deras konst i sin. I det politiska klimat som råder behövs den fria konsten och musiken mer än någonsin.

I samband med årets upplaga av Stockholm Jazz visas ett urval av bilderna i en miniutställning presenterad av Serieteket och Bibliotek Film & Musik.

VERNISSAGE 10/10: Möt konstnären och njut av bilderna tillsammans med lite förfriskningar, fredagen den 10 oktober klockan 18.00–19.00. En ypperlig uppvärmning till Rigmor Gustafssons invigningskonsert.

OM KONSTNÄREN Jenny Svenberg Bunnel är grafisk designer, illustratör & konstnär. Född 1973 i Växjö, utbildad på Wiks folkhögskola och Berghs School of Communication. Hon jobbar dagtid som grafiker & AD på Aftonbladet TV och kvällstid med konsten. Är senare i oktober aktuell med utställningen «There must be a brass band» på Galleri Sigma i Växjö.

(Orkesterjournalen)

Skriv et svar