Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Jazzklubb Fasching ställer in konserter med publik fram till 19. november

På grund av den ökade smittspridningen av covid-19 i Stockholm så har Fasching återigen tagit beslutet att ställa in publika konserter med omedelbar verkan.

Fasching kommer att  hålla stängt fram till 19 november. Klubben meddelar att de som har biljetter till konserter under denna period kommer att bli kontaktad med information om huruvida konserten ställs in eller om den flyttas fram till ett nytt datum. Om man inte kan det nya datumet så får man självklart pengarna tillbaka hälsar klubben  på deras FB-sida.

Tills myndigheterna säger något annat räknar Fasching med att öppna igen den 20 november och kommer därför fortsätta släppa höstens konserter.

Flera av konserterna som skulle äga rum under den här perioden kommer trots allt att livestreamas. Se på Faschings hemsida och Facebooksida för mer information.

”Det är med stor sorg i våra hjärtan som vi än en gång beslutar att stänga våra dörrar. Hur gärna vi än vill hålla öppet så vill vi ta vårt ansvar för att minska smittspridningen i Sverige så att vi får ett slut på denna mardröm som vi alla lever i just nu” skrev klubben tidigare idag på sin FB-sida.

Patrik Sandberg
Jazz/Orkesterjournalen

Skriv et svar