Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Meld deg på 12 Points 2015

Om du er under 35 år, spiller jazz og er bosatt i Europa kan du nå søke om spillejobb på det som tar mål av seg for å representere den friskeste jazzen på kontinentet.

Hvert år velges 12 band ut blant mange søkere til denne prestisjetunge showcase-festivalen. Annet hvert år arrangeres festivalen på hjemmebane i Dublin og de øvrige årene i andre europeiske byer. I år ble festivalen arrangert i Umeå i Sverige, i forbindelse med at Umeå i år er europeisk kulturby, pluss at man, som kjent har den alltid oppegående Umeå Jazz Festrival i byen.

I 2015 er festivalen tilbake i Temple Bar i Dublin, hvor man i et moderne teater tar imot de 12 banda.

12 Points har sin hjemmebane i Dublin, med partnere over hele Europa. Ideen bak prosjektet er å samle unge musikere, ikke bare for å fremføre sin musikk, men også for at musikerne skal få muligheten til å bygge seg et internasjonalt nettverk blant andre musikere i samme situasjon.

Etter hvert år setter arrangørene sammen prosjektet 12 Points Plus, hvor man velger tre av de banda på festivalen man har mest tro på, og gir et pakketilbud til festivaler rundt om i Europa på disse tre banda, for en rimelig penge.

For mer informasjon http://www.12points.ie

For å melde seg på: http://www.12points.ie/apply

(Bilde: Fra 12 Points i Porto, 2012. Foto: Jan Granlie)

Skriv et svar