Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Miss Tati åpner Sildajazz 2021

Sildajazz for alle! Åpningsforestillingen er lansert. Forrykende familieshow med Miss Tati og venner åpner Sildajazz! Og det er alltid litt ekstra høytid og sus over sakene når Sildajazz inviterer til åpningskonsert.  Sildajazz skal være en ambisiøs jazzfestival for alle. De vil tilby flest mulig i befolkningen et kvalitetstilbud – uansett bakgrunn, kjønn eller alder. Da passer det jo perfekt å vie årets åpningskonsert til en kritikerrost familieforestilling med souldronning Miss Tati, gode musikervenner og dansere fra Fargespill! Miss Tatis Eyemba åpner den 35. utgaven av Sildajazz.

Miss Tati har foreldre fra Angola og ble født i Portugal. Da hun kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år, og i i denne konsertforestillingen deler hun personlige erfaringer fra oppveksten, og vi får lære dansesteg og nye ord.

«Eyemba» betyr husly eller bolig på det angolske språket umbundu og startet som et bestillingsverk til Bajazz, som fikk en strålende anmeldelse i Bergens Tidende. Forestillingen ble plukket opp av Den Nasjonale Scene i Bergen, der den har spilt for fulle hus på hovedscenen det siste halvåret.

«Eyemba» handler om å vokse opp i en boligblokk omgitt av mange forskjellige mennesker. Her er sanger om humørsvingninger, snopedager og om hvor viktig det er å respektere seg selv og hverandre. Kul musikk, heftige dansetrinn og inspirerende tekster!

Mer info og billetter på http://www.sildajazz.no       

Billettsalget er i gang!
Fra før er følgende artister klare for Sildajazz 2021: Maria Kannegaard Trio, Valkyrien Allstars, Maja Ratkje og Stian Westerhus, Ole Børud og Haugaland Storband, Gjermumd Larsen Trio og Kammerkoret Bocca, Kari Bremnes, Knut Reiersrud, Stian Carstensen, Jaga Jazzist, Nils Petter Molvær Group, Solveig Slettahjell Quartet, Espen Eriksen Trio og Jan Erik Vold/Arild Andersen.

Det legges ut maks 200 billetter til hver konsert, og så lenge meteren står vil eventuelle lettelser for innendørs arrangementer ikke muliggjøre vesentlig større publikumsmengder. Vi anbefaler derfor alle å være tidlig ute med å sikre seg billetter.

Billetter og info: Sildajazz 2021

Pressemelding fra Sildajazz
Foto: Jarle H. Moe

Skriv et svar