Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

På skive

DUCHESS

«Duchess»
ANZIC RECORDS ANZ-0051

For den som er såpass gammel, at man husker The Andrew Sisters og andre kvinnelige vokalgrupper, vil kanskje Duchess virke gjenkjennende. I den senere tiden er det flere vokale band som er dukket opp, og som har etterkrigstidens optimisme i seg. Denne trioen, bestående av Amy Cervini, Hailary Gardner og Melissa Stylianou, har de senere årene vært å høre på flere klubber i New York, før de store festivalscenene oppdaget dem.

De tre har med seg et band av musikere, som virkelig kan denne musikken, og med de tre kvinnenes fine harmoniseringer, blir dette som et sountrack til sent 40-tall og tidlig 50-tall.

Vi får en rekke gode, gamle melodier, som var typiske for den tiden, og for den som vil mimre tilbake, og få det nostalgiske uttrykket i øynene, så er dette den perfekte platen. Og den som er ute etter fine harmonier, humor og energi, vil også finne mye sjarmerende i denne platen. Men hvis du er ute etter noe nyskapende, skal du skygge banen.

Jan Granlie

Amy Cervini, Hilary Gardner, Melissa Stylianou (v), Michael Cabe (p), Matt Aronoff (b), Jared Schonig (dr), Jesse Lewis (g), Jeff Lederer (s), Anat Cohen (cl), Wycliffe Gordon (tb, v)

Skriv et svar

Du må være innlogget for å skrive kommentarer.