Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Sounds of Denmark offentliggør program for 2018

I september 2018 afholder JazzDanmark for tredje gang den danske jazzfestival, Sounds of Denmark i London med en stærk række af danske artister. Festivalen kommer endnu engang til at foregå på det anerkendte spillested PizzaExpress Jazz Club i Soho og er lavet i samarbejde med Sue Edwards Management og en række britiske branchefolk samt Danmarks Ambassade i London.

Ambitiøst dansk jazzinitiativ i England
Initiativet løb af stablen for første gang i 2016 og har med tilbagevendende succes formået at skabe synlighed i de britiske medier og nye muligheder og samarbejdsrelationer for de deltagende musikere.
Projektet er et af de mest ambitiøse danske jazzinitiativer i England i årtier, og styrker et tiltagende stærkt musikalsk samarbejde imellem de to nationer. Der vil under den fire dage lange festival blive opført udelukkende dansk musik.

Stærkt ansøgerfelt med kunstnerisk bredde
Programmet for 2018 udgøres af i alt fem orkestre, som alle har gennemgået en længere udvælgelsesproces i samarbejde med et britisk panel. Panelet har været på en svær opgave, da ansøgerfeltet har været stort og af høj kunstnerisk kvalitet. Panelet er nu blevet enige om, hvilke 30 musikere der skal med og det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere årets line-up.

Følgende bands spilder på Sounds of Denmark 2018:
Kathrine Windfeld Big Band feat. Gerard Presencer
Live Froyn Friis
Janne Mørk
Athletic Progression
Mathias Heise Quadrillion

Sounds of Denmark kommer til at foregå fra den 20.-23. september, begge dage inklusiv, på spillestedet PizzaExpress Jazz Club, 10 Dean Street, Soho, London.
Sounds of Denmark præsenteres i et samarbejde mellem JazzDanmark, PizzaExpress Live, Sue Edwards Management og Danmarks Ambassade i London. Eksterne partnere: Riotsquad Publicity & Jazzfuel/Matt Fripp.

 

Skriv et svar