Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Statoils Sildajazzpris til Johannes Ulveraker

I begrunnelsen for prisen heter det: «Årets prisvinner er en av ”morgendagens helter”. Johannes Ulveraker er etter juryens mening en av de mest spennende unge musikerne på den norske jazzscenen, han er en allsidig perkusjonist, jazzmusiker, arrangør og bandleder med eget orkester om viser ett talent, spilleglede og energi man skal lete lenge etter.

Vi ønsker at Statoils Sildajazzpris i år, skal være til inspirasjon for en talentfull og spennende musiker. Vi gleder oss til å følge Johannes Ulverakers musikkarriere i nåværende og kommende prosjekter.»

Perkusjonist og trommeslageren Johannes Ulveraker (f.1990) er født og oppvokst i Haugesund og har i dag base i Stavanger hvor han i avgangsåret 2013 ble uteksaminert med Bachelor i Utøvende Musikk, med fordypning i Jazz fra Universitetet i Stavanger. Han har studert trommespill i New Orleans med musikere derfra, og han er kjent som en meget allsidig og dyktig trommeslager og arrangør. Ulveraker har spilt med Mathias Eick, Gilad Hekselman, Mike Moreno og Richard Bona for å nevne noen. Han underviser i dag i trommer i Stavangerområdet. Foruten å spille med en rekke band, er han også bandleder for sitt eget orkester Narada som opptrer på årets Sildajazz. Ulveraker er den første trommeslageren til å motta Statoils Sildajazzpris.

Salt Peanuts gratulerer Ulveraker med heder og ære og 30.000,- kr.

Skriv et svar