Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Wining, dining, opera og jazz i Bergen

5. mars inviterer Grand Hotel, Bergen i samarbeid med Bergen Jazzforum til fire retters middag med vintema Piemonte og etterfølgende konsert.

Til å guide igjennom måltidet og de fire vinene denne kvelden har man fått Sebastian Bredal, MW. Master of Wine (utdannelsen regnes som den tøffeste man kan ta i vinverden og har en normert studietid på hele 7 år). Bredal er Norges tredje Master og daglig leder i det velrenommerte importselskapet Symposium. Kvelden byr på spennende møter med både vin, mat og ikke minst med Sebastian som har inngående og ekstrem kunnskap med piemontesisk vin, regionen og vin som helhet.

18:30 – 20:30 Winemakers Dinner med Sebastian Bredal: kr.890,- inkl. 4 retter og 4 viner.

21:00 Konsert: kr.255,- + Billettavgift

Klokken 21:00 er det duket for konsert med Norges nye opera- og jazzfenomen, Håkon Kornstad, som sammen med Per Zanussi (bass), Sigbjørn Apeland (harmonium), Lars Henrik Johansen (cembalo) og Øyvind Skarbø (trommer), byr på sitt strålende konsert- og plateprosjekt, «Tenor Battle». Når Håkon Kornstad holder hoff, er man som publikum tilstede med alle sanser, omringet av en musikalitet som treffer alle nerver, en kvalitet som sitter igjen som et minne for livet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med; som sanger har han den samme evne til å gjøre hans friske eksperimentering kjent og varig. Kornstad skøyter på tynn is med den største selvfølgelighet. Det nå platedebuterende bandet kan best beskrives som et slags oppdatert salongorkester, inspirert av 78-æraen, der jazzsvisker lever side om side med opera-arier og vakre ballader avløses av improvisatoriske strekk i kjent Kornstad-stil. Her serveres musikk du aldri har hørt maken til. plate-æraen, der jazzsvisker lever side om side med opera-arier, og vakre ballader avløses av improviserte strekk i kjent Kornstad-stil. Det er ikke ofte denne klisjeen kan brukes i fullt alvor; dette er musikk du aldri har hørt maken til og vi kan garantere din beruselse!

Samlet pris: kr.1180,-

Sjekk ut platen «Tenor Battle»:

iTunes: https://itun.es/i6Ss62V
Tidal: http://tidal.com/album/52178082
Spotify: http://spoti.fi/1jXyBNa

Skriv et svar