Nye skiver og bøker


flere skiver og bøker...

Våre podkaster


flere podkaster ...

Skiver du bør ha


flere anbefalte skiver...

Våre beste klipp


flere filmer...

Ledere og debattinnlegg


flere debattinnlegg...

Innlegg

Ginne Marker annoncerer Danmarksturné

Albummet ”For Seasons To Come” fra 2019 har allerede sikret Ginne Marker to Carl Priser som både ’Årets Talent’ og ’Årets Komponist’ 2020. Hendes talent blev da også hurtigt spottet af blandt andre GAFFA, der gav albummet fem stjerner og kaldte det ”en af de bedste danske singer- songwriter/vokaljazzalbumdebuter i et årti”. Politiken roste ligeledes hendes ”fine følelsesladning og imponerende varierede og alligevel ukunstlede
fraseringer” og kvitterede med fire flotte hjerter. Anmeldelsen på salt peanuts* kan du lese HER.

Ginne Markers popularitet ses også i antallet af følgere på Spotify, der ligger omkring 100.000 månedlige lyttere med over 2,5 millioner afspilninger alene af titelnummeret. Nu annoncerer den fremadstormende 26-årige musiker en ny turné i kølvandet på den anmelderroste plade.

Som optakt til turneen udsender Ginne Marker den 8. januar singlen ”Never Golden But Beautiful”, som er en knitrende sprød og nærværende break-up sang, der trækker tråde tilbage til 70’ernes soul-hits.

Ginne Marker stopper tiden med sin pin-dropping præcision, mens hendes både følsomme og kraftfulde stemme fortæller historier, som man ikke kan lade være med at lytte til på albummet, der er produceret af Aske Jacoby. Med ”For Seasons To Come Tour 2021” får forventningsfulde musikinteresserede i januar og februar næste år mulighed for opleve Ginne Marker live og erfare hendes evne til at skabe altomsluttende musikalske oplevelser på en række af større spillesteder landet over.

– Som musiker er en stor del af den måde, man kommunikerer sine numre ud på jo gennem livemusikken, og det har vi i 2020 været afskåret fra på en måde, jeg ikke har oplevet før. Det sætter tingene i perspektiv og jeg kan virkelig mærke, hvor meget har savnet at spille live, fortæller Ginne Marker.

Ginne Markers musikalske inderlighed er på en gang både skrøbelig og stærk, mens hendes intense stemme og præcision på den elektriske guitars spændte strenge fortæller simultane historier, der fylder koncerthusene med følelser og eftertænksomhed, som var det det mest naturlige i verden.

– At jeg har kaldt turnéen ”For Seasons To Come” er af flere årsager et oplagt valg for mig. Det er titlen på mit album, men udover det handler det også om, hvordan vores perspektiv på musik kan ændre sig over tid. Nu er der så småt gået et år, siden albummet udkom, og sangene har for mig allerede nu fået en lidt anden betydning, end de havde, da jeg skrev dem, fortæller Ginne Marker om sin kommende turné. Hun fortsætter: – Jeg kan tage mig selv i at smile, når jeg tænker tilbage på de første indspilningsdage, hvor jeg sov på min brors sofa om natten og var i studiet om dagen. Det var hårdt, men også en kæmpe forløsning at få lov at stå med det første fysiske eksemplar i hænderne til sidst. Og nu skal jeg turnere landet rundt med det – det er helt fantastisk, siger Ginne Marker.

På turnéen får Ginne Marker musikalsk følgeskab af Fredrik Damsgaard (bas), Heine Hansen (Wurlitzer) og Jeppe Gram (trommer).

For Seasons to Come Tour 2021:
09.01 SØLBALLEGAARD, Knebel (solo) UDSOLGT
15.01 WALTHERS, Skanderborg (solo) FÅ BILLETTER
21.01 TOBAKKEN, Esbjerg
22.01 MUSIKKENS HUS, Aalborg EKSTRA
22.01 MUSIKKENS HUS, Aalborg UDSOLGT
23.01 THISTED MUSIKTEATER, Thisted
27.01 PALETTEN, Viborg
28.01 MUSIKHUSET, Aarhus
29.01 VESTHIMMERLANDS MUSIKHUS, Aars
30.01 PILEGÅRDEN, Brønshøj FÅ BILLETTER
05.02 SØNDERBORGHUS, Sønderborg
06.02 KINO VINO, Nyborg
12.02 BORGERFORENINGEN, Svendborg
13.02 DOMUS FELIX, Lejre EKSTRA
13.02 DOMUS FELIX, Lejre UDSOLGT
18.02 DEXTER, Odense FÅ BILLETTER
19.02 KULTURSTATIONEN, Skørping FÅ BILLETTER
23.02 KULISSELAGERET, Horsens FÅ BILLETTER
25.02 BYGNINGEN, Vejle
26.02 VIFTEN, Rødovre
27.02 MANTZIUSGÅRDEN, Birkerød
28.02 TOLDKAMMERET, Helsingør
03.03 HOTEL CECIL, København UDSOLGT

så får vi håbe corona-situasjonen er bedre inden turné-start…

Skriv et svar